Shrnutí posledního dvoukola podzimu na domácím hřišti

05.10.2009 20:59

O tomto víkendu nás čekalo na domácím hřišti dvoukolo II. ligy, které znamenalo poslední zápasy před domácími fanoušky na podzim!

V sobotu se naši muži střetli s ještě v loňské sezóně prvoligovým Stupnem. Na začátku zápasu nemohl najít střeleckou mušku útok Podlázek, a i proto jsme 7. minutě vedli pouhých 1:0.

V této fázi utkání držela obrana, kde hráli Honza Mikulecký, Roman Kuta, Pavel Mikulecký a opět výtečně chytající Lukáš Miler. Poté se rozjel brankostroj domácích a utkání bylo v jasné režii Podlázeckých borců. Po prvním poločase svítilo na ukazateli krásných 14:6 pro Podlázky. Ve druhé půli Podlázky pokračovali ve výtečné obraně, ale útočná hra své tempo zvolnila.

Útočníci se již nehnali do střeli, snažili se udržet balón a zápas v poklidu dohrát. Zápas nakonec skončil jasně pro domácí v poměru 22:13. Střelecky se dařilo zejména K. Kučerovi,

který sám dal 9 branek. A opět zachytal Lukáš Miler, který se nachází ve fantastické formě a herní pohodě!! Musíme přiznat, že Stupno zde předvedlo průměrný výkon.

 

V neděli nás čekalo utkání 8. kola II. ligy se Všenicemi, které měly po 7. kole na svém účtu stejně bodů jako my, tedy 9. Utkání začalo jasně pro Podlázky, kdy brankostroj Podlázek pokračoval ze sobotního zápasu a perfektní formu a důležité zákroky si připsal i L. Miler!! Během 5ti minut jsme vedli už 4:0 a hosté si vzali timeout, který jim evidentně prospěl, a stáhli

 skóre na 5:4 pro domácí. Všenice však do vedení nepustila naše obrana a brankář L. Miler svými bravurními zákroky!! Do šaten jsme šli s vedením 10:7. Do druhé půle jsme nastoupili ve velkém stylu a navýšili vedení. Hosté se přes výtečnou obranu Podlázek prakticky k ničemu nedostali a domácí útok předváděl pohlednou, rychlou a útočnou házenou doplněnou krásnými góly. Po ukončení zápasu svítilo na ukazateli krásných 19:13 pro domácí Podlázky.

Oba zápasy řídil rozhodčí p. Jaroslav Bukovský ze Žatce, který oba zápasy zvládl na výbornou.

Poděkování, nejen za tento víkend, ale za celou podzimní sezónu od všech hráčů patří Podlázeckým fanouškům, kteří vytvořili na domácím hřišti výbornou atmosféru a stali se osmým hráčem Podlázek!! Díky tomu jsme na podzim doma nepoznali hořkost porážkyJ Poslední 3 kola podzimní části sehrajeme na venkovních hřištích Řevnic, Záluží a NezvěsticJ Držte nám palce!!

Podlázečtí střelci po 8.kole :

Tomáš Louda          : 27 branek

Kamil Žanta            : 11 branek

Michal Barabáš      : 40 branek

Kryštof Kučera      : 39 branek

Michal Kučera       : 29 branek

Ondřej Barabáš     : 2 branky

Radek Ulman        : 1 branka

Pavel Rechtberger : 1 branka

 

Autor : Bary