Muži z Podlázek zvítězili na Memoriálu Miloše Petřivého

10.02.2009 11:29

Turnaj mužů se konal v sobotu 7.2. 2009 v Lázních Bělohrad.

 

Účastníci turnaje

TJ Sokol Podlázky-Dalovice

TJ Sokol Podhorní Újezd

TJ Sokol Bakov n. Jizerou

KNH Moravská Slavia Brno

Sokol Krčín

TJ Jiskra Raspenava

 

Sestava:

Brankáři: P. Macek, R. Pruknar

Obrana: P. Mikulecký, J. Mikulecký, Mil. Hodboď, J. Doležal

Útok: O. Barabáš 2 branky, M. Barabáš 24, T. Louda 21, J. Šimůnek 7

Hodnocení zápasů

TJ SOKOL Krčín – TJ SOKOL Podlázky  8:10(4:4)

První zápas začal mírným oťukáváním obou týmu. Skóre v prvním poločase bylo vyrovnané a týmy soupeřily neustále v rozdílu jedné branky. Někdy šli oči v sloup z výroků sudího, ale nezbylo než jen tiše nesouhlasit. V druhém poločase se naše obrana chytla a útoku se dařila střelba a systémy. Nakonec naši hoši utekli soupeři o dvě branky.

Branky: T.Louda 7, J.Šimůnek 2, M.Barabáš 1

 

TJ SOKOL Podlázky – TJ SOKOL Podhorní Újezd  13:13(8:6)

V druhém zápase jsme se střetli se soupeřem, který už jednou prohrál s Bakovem. Soupeř moc otřesený po prohře nebyl, tudíž se do zápasu vrhl se skutečnou vervou. Soupeřovi průstřely se nedaly chytat, ale náš útok pokaždé na gól odpověděl také gólem. Na konci první poloviny byl odpískán faul na našem brankovišti v tzv. „nulovém úhlu“. Soupeř bohužel proměnil. V druhé půli se nám povedlo utéct na rozdíl 3-4 branek, potom přišel nesmyslený výrok rozhodčího, který vyloučil Michala Barabáše, kterého atakoval soupeřův obránce. Oba dostali červenou kartu. Během oslabení na obou stranách soupeř, leč v útoku ve dvou, dokázal srovnat na rozdíl pouhé jedné branky. Na konec skončilo pro nás utkání pouhou remízou.

Branky: M.Barabáš 8, T.Louda 4, J.Šimůnek 1

 

 TJ Jiskra Raspenava – TJ SOKOL Podlázky  9:13(4:7)

Třetí utkání proběhlo ve vysokém tempu, oba brankáři se ani na chvilku nezastavili a udivovali diváky skvělými výkony. Rozhodčí tohoto utkání podal skvělý výkon a pískal krásnou rovinu. Náš nejlepší střelec Michal Barabáš šokoval soupeřovi obránce skvělými střelami při trestu mezi obránce a brankáře. Překvapil i Jiří Šimůnek výborným prutem z 10 metrů. Naši obránci skvělou defenzivní hrou zabránili útočníkům jít do gólové koncovky. Přechody z obrany do útoku měly sice své mouchy, ale Jan Doležal vždy dokázal míč předat svým útočníkům.  Na konec náš tým roznesl soupeře ze severu Čech rozdílem 4 branek.

Branky: M.Barabáš 7, T.Louda 3, J.Šimůnek 2, O.Barabáš 1

 

 TJ SOKOL Podlázky – Moravská Slavia Brno 10:9(6:4)

V předposledním utkání Naši kluci nastoupili proti soupeři, který zatím neprohrál. Celek z Brna přijel jen v 7 hráčích. Ale jejich únava nebrala konce. Hned od začátku jsme se dostali do dvou až tří brankového vedení, ale ke konci utkání se nedařilo v útoku dát gól a posledních 10 minut se hrálo v našem útoku bez gólu. Zbytečnými chybami v přihrávkách se soupeř vyhecoval a stáhnul na rozdíl jedné branky. Utkání dopadlo pro Nás celkem se štěstím vítězně.

Branky: T.Louda 7, M.Barabáš 2, J.Šimůnek 1

 

 TJ SOKOL Podlázky – TJ SOKOL Bakov n. Jizerou 8:5(5:3)

V našem posledním utkání (ve kterém se mělo rozhodnout, jestli vyhrajeme) jsme se střetli s neoblíbenými sousedy z Bakova. Před začátečním hvizdem se obě mužstva dohodli na tom, že odehrají utkání o 5 minut kratší, než byla normální hrací doba. Skóre otevřel Michal Barabáš krásným obloučkem za Vencova záda. I ostatní útočníci se nenechali zahanbit Michalem a  v brankách ho následovali. Důležitý okamžik v tomto zápase byl proměněný šestimetroví hod házený Ondrou Barabášem. A obrana?? 3 góly na jeden poločas je velmi slušná vizitka kvalitní podlázecké defenzivy, v druhém poločase se ještě o jednu branku zlepšila.

Branky: M.Barabáš 6, J.Šimůnek 1, O.Barabáš 1