2. liga - Muži zvítězili doma s Raspenavou - aktualizace

27.09.2009 15:03

 

27.září 2009

Muži A

TJ Sokol Podlázky-Dalovice „A“    -   TJ Jiskra Raspenava       14 : 13 (8 : 6)

Sestava:

L. Miler, P. Macek, P. Mikulecký, J. Doležal, J. Mikulecký, R. Kuta, M. Kučera 2br.,

T. Louda 2, K. Žanta 1, M. Barabáš 3, K. Kučera 6, O. Barabáš

 

Komentář:

V 6. kole II. ligy skupina A na naší půdu přijelo družstvo z Raspenavy, které mělo 4 body a nacházelo se na 7. místě tabulky.
Utkání začalo bezmála o půl hodiny déle, protože se na zápas nedostavil delegovaný rozhodčí. Po dohodě kapitánů pískal domácí trenér Jaroslav Louda.

Zápas byl od začátku nervózní.  Souboj obran byl velký  – na jedné straně tvrdá obranná hra Raspenavy a na druhé straně výborná poziční hra Podlázek v čele se skvěle chytajícím L. Milerem. Od začátku jsme se ujali vedení o 1 až 2 góly. Poločas jsme vyhráli 8 : 6. V druhé půli bylo utkání ještě nervóznější, za stavu 14 : 11 se přestalo dařit našemu útoku.

Raspenava dotáhla utkání na 14 :13 dvě minuty před koncem. Bohužel jsme v útoku zklamali a zbytečnou chybou nabídli hostům vyrovnání. Vybojovali si trest z levé strany a rozhodčí ukončil zápas. Tento trest chytil domácí gólman L. Miler a zápas nakonec skončil 14 : 13.

Celkové zhodnocení zápasu: útočně produktivní hra zklamala. Vyhrálo se díky výborné obraně a skvěle chytajícímu L. Milerovi.

Poděkování patři zejména jak domácím fanouškům, tak fandům z Raspenavy a fotografovi Pepovi Mužákovi za krásné fotky, které budou v průběhu týdne na našem webu.

                                                                                                                           autor Bary