2. liga - Komentář k poslednímu utkání s Řevnicemi

13.10.2009 07:43

11. října 2009

Muži

NH Řevnice        -   TJ Sokol Podlázky-Dalovice „A“                    17 : 15  (11 : 9)

Sestava:

 L. Miler, P. Macek, P. Mikulecký, J. Mikulecký, J. Doležal, R. Kuta, O. Barabáš 2 br.,

M. Kučera 3, M. Barabáš 4, K. Kučera 5, J. Šimůnek 1, R. Ulman

 

Komentář:

V 9. kole II. ligy vyrazili Podlázečtí borci na horkou půdu do Řevnic ve velké formě, když nepoznali hořkost porážky již 6 zápasů v řadě a z toho v posledních 4 dokázali bodovat naplno, za hojné podpory diváků z Podlázek. Bohužel jsme odjížděli značně oslabení o útočníky Tomáše Loudu a Kamila Žantu, kteří nemocněli virózou. Ty nahradili Jirka Šimůnek a Radek Ulman z B-týmu. Zápas byl poznamenán špatným deštivým počasím a mokrým povrchem. Od začátku byl zápas velice vyrovnaný. Opět se ukázalo, že řevnická házená není tak pohledná jako u ostatních týmů, ale dokáže těžit z trestů, které s přehledem proměňoval řevnický Fanda Zavadil, nejlepší střelec ligy. Do šaten jsme šli za stavu 11 : 9 pro domácí a dostali úkoly pro druhý poločas hru přitvrdit a snažit se zabránit Zavadilovi v jeho brankách. Nakonec bohužel ani jeden z našich gólmanů nenašel recept, jak chytit jeho trest a Zavadil dal všech svých 12 branek z 12ti trestných hodů. Utkání nakonec skončilo vítězstvím Řevnic v poměru 17:15.

 Zápas řídil rozhodčí p. Šperl, který bohužel nepodal optimální výkon, když řevnický brankář „dvakrát“ zahodil úmyslně balón a neviděl červenou kartu, jak je psáno v pravidlech. Oproti tomu kapitán Podlázek viděl žlutou kartu za „slušné“ napomenutí rozhodčího ohledně faulů a úmyslného běhání záložníků do brankoviště…

Poděkování patří našim fandům, kteří po celý zápas i v takovém špatném počasí hnali Podlázky za touženými body. Nyní máme stále hezkých 11 bodů a patří nám v tabulce 5. místo.

Další zápasy za 14dní nás čeká dvoukolo v Nezvěsticích a nováček ze Záluží.