Podlázkám vyšel 2. poločas a získaly 2 body + komentář Kryštofa Kučery

26.10.2013 22:06

26. října 2013

 

Muži

TJ Sokol Podlázky-Dalovice      -      TJ Všenice          18 : 16  (6 : 8)

Sestava:

L. Miler, P. Tišler, J. Doležal, P. Mikulecký, R. Kuta, P. Kešner,

J. Sobotka, K. Kučera 6 br., T. Louda 2, M. Černý 9, L. Chamer1,

K. Žanta, R. Ulman

 

Komentář:

Sobotní zápas s písečnými muži ze Všenic odstartoval poslední herní podzimní víkend. Hrálo se v odpoledních hodinách. Počasí bylo opět nadmíru loajální. Co ovšem mohlo chmuřit a zajisté také chmuřilo úsměv domácích fanoušků, byl výkon našeho týmu během celého prvního poločasu. Především útočná kombinace vázla. Když Pavel Mikulecký volal v 25. minutě první půle Míšovi a dozvěděl se výši, respektive níži průběžného výsledku, jistě mu vytanula na mysl naše nadprůměrná potence. Naštěstí se za posledních pět minut podařilo ještě pár míčů vzít a zkorigovat poločasový stav na 6:8.
V druhé půli se začalo dařit trojkoalici, složené z Martina Černého, Lukáše Chamera, kterým jsem tvořil tichou podporu. Opozice hájila své zájmy velmi srdnatě a schylovalo se tedy k velmi vypjatému sporu o moc nad utkáním. Hlava tohoto utkání, pan Váca z Jihlavy neměl vůbec lehkou situaci. Oproti svému protějšku si ovšem zasloužil absolutorium. Ministři obrany Pavel Tišler a Lukáš Miler odchytali solidní zápas a za pomoci svých poslanců; Doležala, Kešnera, Mikuleckého, Kuty a Sobotky (Honzy) úspěšně hájili zájmy Podlázek. Vsítili jsme nadpoloviční počet branek a urvali jsme tedy výhru, která se přetavila ve dva kýžené body.
Během nedělního podvečera, zhlédnul jsem plzeňský Express Post a ihned jsem si vzpomněl na Radka Štěpánka. „Porazilo nás Divoké zvíře“, znělo z celého Španělska. Právě tuto památnou větu otiskl výše uvedený list a doslova mi vykouzlil úsměv na rtu. Zatímco Radek řádil hlavně na síti, Martin si to ještě o šest metrů ztížil.

 

            Kryštof Kučera.