Dnes nebodovali muži ani ženy + komentář Michala Barabáše

06.09.2015 19:42

6. září 2015

 

Ženy

TJ Plzeň-Újezd  -   TJ Sokol Podlázky-Dalovice                   26 : 13  (13 : 8)

Sestava:

K. Šulčíková, A. Janošcová, P. Protivná, T. Mališová 4 br., B. Lišková,

M. Milerová, T. Ulmanová 7, P. Hejlová 1, K. Fišerová 1  

 

 

Muži

Sokol Krčín  -     TJ Sokol Podlázky-Dalovice                    22 : 18  (11 : 7)

Sestava:

M. Suchý, L. Miler, P. Tišler, P. Mikulecký, P. Kešner, J. Doležal,

M. Barabáš 2 br., M. Černý 10, M. Kučera 1, T. Louda 1, P. Bajer 4

 

Komentář:

V neděli zajížděli naši borci na horkou půdu Krčína, na kterého se nám vůbec nedaří. K utkání jsme přivezli i novou posilu Patrika Bajera z „Podroháku“. V brance jsme měli dvojici Miler-Suchý, v obraně pak Doležal, Mikulecký, Kešner, Tišler a v útoku Barabáš, Louda, Kučera M., Černý, Bajer. Trenér Louda, vedoucí Šimůnek a asistentem Kučera K.

Utkání začalo od 14-ti hodin za mírného poprchávání. Do utkání vstoupili hosté hned z prvního útoku brankou. Nám se to samé nepodařilo, ale následně obrana vybojovala balon a Barabáš z trestného hodu vyrovnal. Následně se ozvali hosté a my znovu vyrovnali, kdy se po pěkné souhře trefil Černý. V 7. minutě jsme se dostali brankou Barabáše do vedení. Za stavu 3:2 pro nás jsme měli možnost jít do dvoubrankového vedení, ale obránce hostí fauloval Barabáše a ještě ho následně zalehl - tím pro našeho útočníka utkání skončilo a minimálně na další víkend to nevypadá. Poté přišel výpadek v útoku, kdy jsme nedali branku bezmála 10 minut, a jelikož se příliš nedařilo ani našim gólmanům, tak si domácí vybojovali rozhodující náskok 9:4. Ještě do poločasu se nám podařilo nějaké branky vstřelit, ale domácí odpovídali vždy stejnou mincí. Díky pokutovému hodu po čase ještě domácí dokázali skórovat, a tak jsme šli do šaten za stavu 11:7.

Ve druhém poločase se nám v útoku začalo dařit více, kdy se zejména Černý probral z letního spánku a střílel důležité branky. Ke konci se i rozehrál Bajer, ale již bylo pozdě. Bohužel i přes veškerou snahu jsme si odvezli porážku 22:18 a dalšího zraněného útočníka. Ta kapitánská páska je prokletí…. Kdo bude další? Za vyzdvihnutí stojí 10ti brankový příděl Černého a to je asi všechno, jelikož se nikomu jinému příliš nedařilo, spíše naopak.

 Poděkování míří k hrstce fanoušků, kteří nás přijeli podpořit. Již tuto sobotu se konečně představíme na domácí půdě, kdy hostíme 12.9. od 10:00 úřadujícího mistra z Tymákova a v neděli pak od 10:30 Nezvěstice. Tímto Vás všechny zvu na utkání a pojďme společně bojovat o další ligové body…