2. liga - komentář a sestava pro poslední 2 kola

16.09.2010 19:33

11. září 2010

Muži

TJ Všenice        -   TJ Sokol Podlázky-Dalovice               18 : 18  (12 : 8)

Sestava:

 L. Miler, P. Mikulecký, J. Mikulecký, J. Doležal, O. Barabáš, M. Kučera 4 br.,

M. Barabáš 6, K. Kučera 6, R. Ulman, K. Žanta 2

 

Tento víkend nás čekalo první dvoukolo a zároveň první dva zápasy venku. Zavítali jsme na hřiště ve Všenicích.

Utkání bylo z naší strany silně ovlivněno přírodním povrchem hřiště - škvára a písek. Domácí zatím nezískali jediný bod, ale už od začátku na nich bylo vidět, jak jdou za svými prvními body. Než jsme se rozkoukali, prohrávali jsme o 4 branky, což byl i poločasový stav. Do 2. poločasu jsme dobře nastoupili, snížili na rozdíl dvou branek, ale v zápětí jsme opět několikrát inkasovali a prohrávali 11:16. Domácí si vzali oddechový čas, ale ten nám pomohl více. Správně jsme se vyhecovali a obrátili stav na 17:16 v náš prospěch. Domácí vyrovnali na 17:17 a do konce utkání vstřelili hosté a domácí po brance a utkání tak skončilo remízou 18:18. Podle vývoje utkání je složité hodnotit, zda jde o  ztrátu nebo zisk bodu na hřišti soupeře. Musíme pochválit naše hráče, že i za tak nepříznivého stavu dokázali bojovat, což se nakonec vyplatilo.

 

12. září 2010

Muži

NH Řevnice            -   TJ Sokol Podlázky-Dalovice                        18 : 21  (7 : 12)

Sestava:

 L. Miler, R. Pruknar, P. Mikulecký, J. Mikulecký, J. Doležal, R. Kuta, O. Barabáš,

M. Kučera 1 br., M. Barabáš 5, K. Kučera 13, R. Ulman 1, K. Žanta 1

 

Komentář:

K druhému utkání dvoukola jsme odjížděli do Řevnic s odhodláním udělat maximum pro zisk minimálně bodu. Utkání začalo opatrně z obou stran. Postupem času jsme získávali  dvou až tříbrankový náskok, který do poločasu narostl na 5 branek. Pro domácí to byl důvod ke kritice rozhodčího. Z našeho pohledu rozhodčí odvedl solidní práci. Poločasový stav 7:12 v náš prospěch byl pro nás velmi nadějný k bodovému zisku. K tomu jsme podřídili naši hru ve druhém poločase, kdy na branku domácích jsme vždy kontrovali a utkání jsme tak dohráli v klidu, bez obav o výsledek. Konečný stav 18:21 v náš prospěch znamenal premiérový zisk dvou bodů na horké Řevnické půdě. Za odvedený výkon zaslouží uznání všichni hráči. Brankář Lukáš Miler zapomněl na svůj výkon v I. poločase utkání ve Všenicích a potvrdil v Řevnicích perfektní výkon Všenického II. poločasu. Zlikvidoval domácím i dva šestimetrové hody.

Střelecky se prosadil zejména K. Kučera s neuvěřitelnými 13ti brankami.

Do hodnocení musíme zaznamenat i Fair Play čin domácího útočníka Františka Zavadila, který i přes nepříznivý stav pro domácí nám vrátil míč.

Po čtyřech kolech na svém kontě krásných 7 bodů a patří nám v tabulce 2. příčka.

 

Zároveň Vás tímto zveme na neděli 19.září do Podlázek, kde sehrajeme další mistrovské utkání s týmem CHOMUTOVA  tradičně od 10:30. Přijďte pomoci našim hráčům k zisku dalších dvou bodů a udržení letošní neporazitelnosti, kterou držíme už jen s Tymákovem, který má v tabulce o jediný bod více než my…